Onze diensten

MACOIN is een jong onafhankelijk projectmanagement – en business consultancybureau, dat zich focust op het snijvlak van business en ICT bij gemeentes, in de zorgsector en voor de waterschappen.

MACOIN beschikt over ervaren en deskundige business consultants en projectmanagers voor het geven van adviezen en succesvol begeleiden van projecten op het gebied van business en ICT. Onze mensen beschikken over kennis en expertise op het gebied van processen, applicatie en ICT infrastructuur. Op deze manier kunnen we onze relaties optimaal adviseren en begeleiden bij onder andere het selecteren, aanschaffen, implementeren en inrichten van zaaksystemen, roosterapplicatie, proces en taaksystemen.

We stappen met onze relaties de ring in om samen de gestelde doelstelling te behalen. Of het nou is vanuit een projectmanagement of business consultant rol, MACOIN is de sparringpartner voor organisaties.

Consultancy

MACOIN is de sparringpartner voor de organisatie en heeft kennis en ervaring op het snijvlak van business en ICT. Wij hebben ervaren en deskundige business consultants die samen met onze relaties de ring in stappen om de uitdaging aan te gaan en de gewenste successen te behalen.

Onze mensen beschikken over kennis en expertise op het gebied van processen, applicatie en ICT infrastructuur. Dit stelt ons in staat om vanuit verschillende perspectieven de impact op de organisatie te bepalen.
Met een pragmatische houding en praktische werkwijze kunnen de business consultants onze relaties optimaal adviseren en zijn we van toegevoegde waarde voor een organisatie.

Gezamenlijk met plezier de gewenste successen behalen is waar we voor gaan.

Projectmanagement

Projecten zijn vaak complex en kunnen meer impact hebben op de organisatie dan van tevoren ingeschat. Belangrijk hierin is niet welke projectmethodiek het beste is, maar welke het beste bij de organisatie past.

Voor het succesvol uitvoeren van projecten op het snijvlak van business en ICT beschikt MACOIN over ervaren en kundige projectmanagers die een project van begin tot eind kunnen begeleiden. Onze mensen beschikken over kennis en expertise van het uitvoeren van projecten middels verschillende projectmethodieken en hebben ervaring op het gebied van processen, applicatie en ICT infrastructuur. Door deze ervaring en kennis van onze projectmanagers weten we goed in te schatten wat de impact van een project is op de organisatie en op die manier kunnen we onze relaties hierin optimaal begeleiden.

MACOIN kenmerkt zich door met een pragmatische houding,
een praktische werkwijze en in nauwe samenwerking succesvol projecten uit te voeren die van toegevoegde waarde zijn voor onze relaties.