MACOIN IS EEN BOUTIQUE CONSULTANCY WAAR WAARMAKERS WERKEN.

Word een waarmaker, niet zomaar een titel, maar een manier van leven en een mindset. Wil je weten of je een waarmaker bent?

Laten we de kernwaarden van MACOIN definiëren en de vereiste competenties en kwaliteiten bespreken. Als jij die bezit, dan ben je hoogstwaarschijnlijk onze nieuwe collega.

Bij MACOIN omarmen we de volgende kernwaarden

Resultaat

Wij zijn de waarmakers. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen. We beloven niet alleen, maar we handelen ook naar onze woorden. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Verbinding

Ontwikkeling en vooruitgang beginnen met het leggen van verbindingen. Bij MACOIN brengen we de juiste mensen en expertise samen. We zijn open van geest en hebben oog voor de behoeften van zowel de klant als elkaar.

Plezier

Met plezier geven we als waarmakers extra betekenis aan onze samenwerking met collega’s en klanten. Door met plezier en maximale inzet te werken, streven we naar het hoogst haalbare doel.

Daarnaast kijken we naar de volgende kernkwaliteiten

Energiek

Plezier uitstralen begint met het brengen van energie. Je weet hoe je een boodschap vol enthousiasme kunt overbrengen en je bent in staat om de klant met jouw energie mee te nemen in de verandering.

Betrouwbaar

Alle betrokken partijen kunnen op jou rekenen. Je bent consistent en komt altijd je afspraken na. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet.

Oprecht

Je blijft trouw aan jezelf en geeft en ontvangt kritiek op een respectvolle manier. Oprechtheid is wat iemand authentiek maakt. Daarnaast heb je oprechte interesse in wat je doet, wat ervoor zorgt dat je kwaliteit kunt leveren.

Toegewijd

Je gaat gedisciplineerd en vol energie te werk, met het gewenste resultaat voor ogen. Je begrijpt dat details belangrijk zijn om het succes van MACOIN als waarmakers te bereiken.

Ondernemend

Jouw ondernemende drive is de motiverende factor. Je vertoont proactief gedrag en komt zelf met oplossingen om doelen te bereiken. Iedereen staat in zijn of haar kracht en draagt op een eigen manier bij aan de organisatie.

Dus: meer weten over ons?

Bel dan vandaag nog met Frankla of Arvid. Of stuur ons gewoon een mailtje – we reageren vandaag nog!

Het begint met een goed en professioneel advies voor alle werkzaamheden.

37
gemiddelde leeftijd

7
specialismen inzetbaar

19+
tevreden klanten

3
openstaande vacatures