Begeleiding en doorontwikkeling van Signalen

Details doen er toe

MACOIN heeft meerdere jaren als toonaangevende projectmanager en product owner een cruciale rol vervuld in de doorontwikkeling van de SIG-applicatie voor de gemeente Amsterdam. SIG, een krachtige open source tool, fungeert als het centrale knooppunt voor het registreren en doorsturen van overlastmeldingen van Amsterdammers naar zowel interne als externe stakeholders. En dat moest wel worden waargemaakt.

Experience

Met het dynamische scrumteam van de gemeente Amsterdam, ondersteund door ervaren informatieanalisten, projectarchitecten en het toegewijde functioneel beheerteam, hebben we succesvolle verbeteringen binnen SIG gerealiseerd. Bovendien hebben we een leidende rol gespeeld in de transformatie van deze innovatieve applicatie tot Signalen, een veelzijdige oplossing die nu met succes wordt ingezet in diverse gemeenten.

Rol

Wij zijn trots op onze betrokkenheid bij dit project, waarbij we niet alleen de operationele effici├źntie hebben verbeterd, maar ook aantoonbaar hebben bijgedragen aan een doelmatiger gebruik van publieke middelen. Met de Waarmakers van MACOIN bent u verzekerd van op maat gemaakte oplossingen die uw organisatie naar een hoger niveau tillen.